به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، در مراسم اختتامیه نوزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، از برگزیدگان بخش های مختلف مسابقات با اهدای لوح تقدیر و جوایز مربوطه تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

از دانشگاه علوم پزشکی فسا سرکار خانم عبداللهی موفق به کسب مقام دوم رشته سیره معصومین در بخش اساتید ، آقای پژمان باقری موفق به کسب مقام دوم پژوهشی در بخش اساتید ، سرکار خانم ابوالفتحی موفق به کسب مقام سوم رشته ترتیل در بخش کارکنان و سرکار خانم کرمی زاده موفق به کسب مقام پنجم رشته حفظ 10 جزء در بخش کارکنان گردیدند.

گفتنی است: جناب آقای ابراهیم اکرمی دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی فسا و دبیر کانون قران و عترت دانشگاه نیز پس از انتخابات، به عضویت مجمع شورای مرکزی قرآن و عترت دانشجویی درآمدند.