سرپرست اداره فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی فساگفت : در این جشنواره كه با حضور دکتر هاشمی مقام عالی وزارت بهداشت ، دكتر آیتی معاون دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت و مسئولین دانشگاه ارومیه برگزار گردید ، دانشگاه علوم پزشكی فسا اقدام به برپایی غرفه نمود كه با استقبال مراجعین روبرو گردید.

مجتبی خالقی افزود : دکتر سیدحسن هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و هیات همراه از غرفه دانشگاه علوم پزشکی فسا بازدید نمودند.

وی افزود : طی برگزاری این جشنواره كارگاه های آموزشی مدیریت رسانه ، آسیب شناسی فعالیت های فرهنگی و فوق برنامه ، مطالبات دانشجویی ، ابتكارات و خلاقیت های دانشجویان ، كارگاه عكاسی در سفر ، كارگاه سواد بصری، كارگاه شعر (‌كلاسیك- نو)  ویژه دانشجویان برگزار گردید كه  دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی فساحضورفعالی داشتند.

سرپرست اداره فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی فسا بیان داشت :در برنامه اختتامیه با حضور وزیر بهداشت و معاون دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت ، ازسركار خانم بلقیس لشكری از دانشگاه علوم پزشکی فسا تقدیر شد .

گفتنی است خانم لشکری دانشجوی سال ششم پزشکی دانشگاه در بخش هنری رشته فیلنامه نویسی با زمینه داستانی بعنوان برگزیده انتخاب شدند.