به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی:

جشن بزرگ مبعث و اعیاد شعبانیه به همت دانشجویان فعال کانون هنر و تشکل بسیج دانشجویی روز سه شنبه مورخ 29/2/1394 در تالار بعثت دانشگاه برگزار گردید.

این جشن بزرگ با تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید آغاز شد.

جناب آقای دکتر نقدی معاونت محترم فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیز ضمن تبریک عید مبعث حضرت رسول اکرم(ص)، نکاتی در خصوص فضایل اخلاقی این پیامبر عظیم الشآن و اعیاد مبارک ماه شعبان مطرح نمودند.

در ادامه ایشان با طرح چند سؤال در این خصوص به دانشجویان برگزیده جوایزی اعطا نمودند.

پخش موسیقی زنده از دیگر برنامه های مهیج این جشن بزرگ بود.

پس از پذیرایی از حضار محترم، توجه تمامی افراد به تئاتر دانشجویی گروه رها جلب شد،که پس از اجرا، دانشجویان بازیگرمورد تشویق و تقدیر حاضران قرار گرفتند.

لازم به ذکر است طی هماهنگی به عمل آمده با جناب آقای استاد مصلح، از اساتید برجسته طراحی، در خلال این مراسم طراحی زنده بر روی بوم اجرا گردید.

اجرای مسابقه و تقدیر از برگزیدگان از دیگر بخش های هیجان انگیز برنامه بود.