به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی ؛ جلسه شورای فرهنگی اردیبهشت ماه با حضور اعضاء در سالن روزبهان دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه دكتر علیرضا عسكری ریاست دانشگاه ضمن اشاره به برکات ماه شعبان در خصوص فعالیت های كانون های دانشجویی و هدفدار نمودن برنامه ها نكاتی بیان نمودند.

ایشان در ادامه افزودند بسترسازی جهت برگزاری مراسمات آتی از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد.

دكتر مجید نقدی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه نیز به پربار شدن برنامه های فرهنگی اشاره نمودند.

حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر رجایی، سرپرست دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز در خصوص هماهنگی برنامه های اجرایی در دانشگاه و همسو شدن آنان مطالبی ارائه نمودند.

در ادامه دبیران تشکل بسیج دانشجویی و کانون قرآن و عترت که به نمایندگی خود و دیگر کانون های دانشجویی در جلسه حضور یافته بودند به بیان جزئیات برنامه ها و مطالب پیشنهادی خود پرداختند.