به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه:

همایش"زن، زیبایی و سلامت" با حضور سركار خانم فروغ نیلچی زاده(كارشناس تلویزیونی و از سخنرانان كشوری) به همت كانون عفاف و حجاب پرنیان، معاونت فرهنگی و دانشجویی و دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری،در تالار بعثت دانشگاه برگزار گردید.

مراسم با تلاوت آیاتی از كلام ا...مجید آغاز گردید.

بخش نخستین برنامه به سخنرانی سركار خانم نیلچی زاده اختصاص یافت.

ایشان اظهار داشتند:زیبایی روان و روح بر زیبایی جسم تاثیرگذار است.برای داشتن صورتی زیبا، رسیدگی به روح و روان در اولویت قرار دارد. برای زیباتر شدن نباید از سلامتی چشم پوشی كرد و هر كاری را انجام داد.

ایشان خاطر نشان كردند، استفاده از مواد طبیعی و آنچه توسط پیشوایان دینی توصیه شده، برای رسیدن به زیبایی بسیار كمك كننده است.

در همین راستا برای زیبایی و همچنین حفظ سلامتی نكاتی را بیان فرمودند.

در بخش دوم برنامه، سركار خانم نیلچی زاده به سؤالات مطرح شده از طرف حضار پاسخ دادند و برنامه پرسش و پاسخ تا انتهای برنامه ادامه یافت كه مورد استقبال حضار واقع گردید.

لازم به ذكر است علاوه بر دانشجویان، كاركنان و اساتید دانشگاه علوم پزشكی فسا، میهمانانی از دانشگاه دولتی، پیام نور فسا، حوزه علمیه خواهران و بسیج شهرستان در این مراسم حضور داشتند.