فرهنگ ایثار و شهادت در هر جامعه ای عمومی و فراگیر شود آن جامعه به پیش خواهد رفت . جامعه مانوس با فرهنگ ایثار و شهادت توقف و عقب گرد ندارد. (مقام معظم رهبری)

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی ؛ در راستای سلسله بازدیدهای ماهیانه از خانواده محترم شهدای دانشجو و با هدف زنده نگهداشتن یاد و خاطره ی شهدا و تكریم خانواده های محترم آنان، دانشجویان فعال تشكل بسیج دانشجویی به همراه جمعی از مسئولین دانشگاه باخانواده شهید گرانقدر محمدمهدی فرهمنددیدار نمودند.

در این دیدار مادر و خانواده این شهید بزرگوار به بیان خاطراتی از سجایای اخلاقی و رشادت های فرزند شهید خود پرداختند.

شهید محمدمهدیفرهمند در سال 1346 متولد شدند. ایشان در سال های جنگ، بارها به سوی مناطق عملیاتی شتافت و دوشادوش رزمندگان اسلام از انقلاب اسلامی و آرمان های آن دفاع كرد.

ایشان سرانجام در عملیات كربلای4 در سن 19 سالگی به درجه رفیع شهادت نایل شدند وپیكر مقدس این دانشجوی شهید پس از 9 سال مفقودالاثری ، در روز شهادت امام رضا(ع) درسال 1374 در شهرستان فسا تشییع و پیكر ایشان به خاك سپرده شد.

دكتر علیرضا عسكری ریاست دانشگاه علوم پزشکی فسانیز در این دیدار ضمن بیان خصایص اخلاقی و عملی شهیدان بزرگوار ، بیان داشت: راه شهیدان همانند چراغی جهت هدایت ما به اهداف متعالی بوده و باید تلاش کنیم سیره عملی آنان همواره الگوی ما باشد.