به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی

جلسه شورای فرهنگی فروردین ماه با حضور اعضاء در سالن روزبهان دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه دكتر علیرضا عسكری ریاست دانشگاه ضمن تبریك سال جدید و ولادت بانوی دو عالم، حضرت فاطمه زهرا(س)، در خصوص فعالیت های كانون های دانشجویی نكاتی بیان نمودند.

ایشان خاطر نشان كردند با توجه به حوزه خطیر فرهنگی و دانشجویی، تشكیل كارگروه های دانشجویی در زمینه های اجرایی از قبیل راه اندازی غرفه های بهداشتی و سلامت در سطح شهرستان از امور مهم می باشد.

ایشان در ادامه افزودند ایجاد فضایی شاد و بانشاط در جمع دانشجویان نیز از مواردی است كه همواره باید مورد توجه قرار گیرد.

دكتر مجید نقدی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه نیز به پربار شدن برنامه های فرهنگی در سال جدید كه شعار دولت و ملت، همدلی و همزبانی را به همراه دارد اشاره نمودند و نكاتی را به دبیران كانون ها و تشكل های ددانشجویی گوشزد كردند.

از دیگر بخش های جلسه، تقدیر و تشكر از كادر اجرایی دانشجویی همایش ملی قرآن، سلامت و سبك زندگی بود كه با اهدای لوح تقدیر و شاخه گل همراه گردید.

در ادامه اعضای حاضر در جلسه و دبیران كانون ها و تشكل های دانشجویی به بیان جزئیات برنامه ها و مطالب پیشنهادی خود پرداختند.