روز شنبه مورخ 22/1/1394 در تالار بعثت دانشگاه علوم پزشكی فسا،به مناسبت سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س)، جشن میلاد ریحانه النبی با حضور جناب آقای دكتر نقدی معاون فرهنگی و دانشجویی، جناب آقای مهندس رشیدی سرپرست اداره قرآن و عترت دانشگاه، جناب آقای حاج تهمتن و جناب آقای هاشمی نمایندگان دفتر نهاد رهبری دانشگاه با همكاری و تلاش های اعضای فعال تشكل بسیج دانشجویی و كانون قرآن و عترت دانشگاه برگزار گردید.

این جشن باشكوه با تلاوت آیاتی از كلام الله مجید آغاز گردید و باپخش كلیپ هایی درخصوص خصایص نیكوی حضرت زهرای اطهر(س) ادامه یافت.

سپس جناب اقای حاج تهمتن با ذكر نكاتی درخصوص زندگی نامه و سبك زندگی حضرت فاطمه(س) بر معنویت جلسه افزودند و بعد از ایشان جناب آقای سید یحیی هاشمی با مداحی معنوی خویش جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) را منور ساختند.

پخش موسیقی زنده، اجرای مسابقه دانشجویی و اهدای جوایز به برگزیدگان مسابقات قرآن درون دانشگاهی از دیگر بخش های برنامه بود.