به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا ؛ همایش ملی قرآن سلامت و سبک زندگی با حضور نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی ، امام جمعه شهرستان ، رییس مرکز قرآن و عترت وزرات بهداشت ، میهمانان و اساتید از دانشگاههای علوم پزشکی شهید بهشتی و تهران،فرهنگستان علوم پزشکی و دانشگاه تربیت مدرس و میهمانان از سراسر کشور در دانشگاه علوم پزشکی فسا در حال برگزاری است .

دكترعلیرضا عسكری رییس دانشگاه علوم پزشکی فساو رییس همایشدرمراسم افتتاحیه ضمن خیرمقدم به مسوولین و میهمانان از سراسر کشور، در خصوص محوریتقرآن و بهره جستن از آیات قرآن در تامین نیازهای بهداشت در دنیای امروز مطالبی بیاننمودند .

دکتر عسکری با ذکر آیاتی از سوره مبارکه کهف معیار واقعی جوانی را ایمان به خدا برشمردند و با اشاره به ویژگیهای تغذیه سالم از نظر قرآن کریم ، این مهم را مقدمه ای دانستند که که به استقبال برنامه ساماندهی ایمنی غذا در سال جدید که از برنامه های وزارت بهداشت است برویم.

ایشان در پایان از تمامی كسانی كه در برگزاری این همایش ایفای نقش كردند تشكر و قدردانی نمودند و این همایش را سرآغازی برای جهش در حوزه پژوهشهای قرآنی در حوزه سلامت دانستند.

حجت الاسلام دكتر طهماسبی امام جمعه شهرستان و دبیر علمی همایش، قرآن را به عنوان بهترین راهنما و گره گشا در مسیر زندگی آدمی دانستند و توصیه به تدبر در آیات قرآن به جهت رسیدن به مسیر سعادت را الزامی دانستند.

دکترعباسی مقدم رییس مرکز قرآن و عترت وزرات بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی کشور در همایش قرآن ، سلامت و سبک زندگی دانشگاه علوم پزشکی فسا بیان داشت : یک سرمایه بزرگ علمی و معنوی را در دانشگاه علوم پزشکی فسا شاهدیم که امیدوارم در دانشگاه ها و شهرهای دیگر هم به نسبت شاهدش باشیم البته استعداد در همه جا هست ولی این شکوفایی که در این دانشگاه دیده می شود جای تقدیر و تشکر دارد.

دکترعباسی مقدم افزود : تدبر و مطالعه قرآنی و توجه به مضامین قرآنی باید یک فرهنگ شود.

وی با اشاره به اینکه تدبر موضوع بسیار حیاتی و راهبردی در ارتباط با توسعه فرهنگ قرآنی است ، بیان داشت : شاهراه و راهبرد مهم توسعه فرهنگ قرآنی در کشور و در جهان این است که تدبر درقرآن و عترت و تدبر در مضامین و مفاهیم عترت باید همگانی شود و تدبر یعنی مطالعه قرآن.

رییس مرکز قرآن و عترت وزرات بهداشت افزود : تدبر در قرآن فقط برای مومنین نیست همانطور که در قرآن به آن اشاره شده است مشرکین و کافرین نیز باید در قرآن تدبر نمایند.

دکترعباسی مقدم ضمن اشاره به اینکه پژوهشها باید بیشتر به سمت مشکلات جامعه باشد گفت : زندگی فردی و اجتماعی و سبک زندگی ما باید براساس قرآن شکل گیرد و از آن بالاتر جامعه ما قرآنی تر شود و در این مسیر حرکت کنیم .

به گفته وی باید مطالعات را درقرآن و در عمق اندیشه ها و آموزه های قرآن توسعه دهیم و در سایه آن بر مباحث عترت بیشتر تامل و دقت کنیم تا دشمنان نتوانند خرافات را به جای مباحث عترت به ما تحمیل کنند.

رییس مرکز قرآن و عترت وزرات بهداشت اضافه کرد : اگر می خواهیم در مقابل هجمه هایی همچون اسلام آمریکایی و انگلیسی و ... هوشیار و مقاوم باشیم باید اندیشه ناب و معرفت صحیحی از قرآن و عترت داشته باشیم.

ضمن اشاره به مقوله قرآن پژوهی و سلامت ، بر بالاتر رفتن کیفیت و کمیت مقالات و پژوهشها تاکید نمود.