به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با صدور بیانیه‌ای خواستار حضور حداکثری دانشجویان، استادان و دانشگاهیان همگام با ملت شهید پرور ایران در راه پیمایی 22 بهمن شد.

پیشرفت‌های بی‌بدیل علمی و صنعتی، شکوفایی‌های خیره کننده در دست‌یابی به چرخه سوخت و تولید انرژی صلح آمیز هسته‌ای، تلاش‌های ثمر بخش در فناوری‌های موشکی، پیروزی‌های جوانان برومند ایرانی در المپیادهای علمی و رشد زاید الوصف در پزشکی در پرتو انقلاب اسلامی شکل گرفته است.

تاریخ انقلاب گواه است که تهدیدها، تحمیل‌ها و تحریم‌ها، خللی در عزم استوار ملت ایران و عهد مستحکم مردم با امام و شهیدان ایجاد نکرد، تاریخ انقلاب گواه است که این ملت،‌ با پیروی از اصل مترقی ولایت فقیه و رهبری معظم انقلاب اسلامی، استکبار جهانی و قدرت‌های شیطانی بویژه آمریکا، انگلیس و اسرائیل را به زانو در آورد. بیداری اسلامی ‌و روح استکبارستیزی مسلمانان در جهان اسلام، نشان از گسترش و فراگیری پیام انقلاب اسلامی دارد. پیام مقام‌معظم‌رهبری به جوانان اروپا و آمریکا و تأثیرات ژرف آن در عرصه جهانی، ‌نشان از جایگاه اسلام و انقلاب دارد.

آری، ‌راه همان راه است. ملت ایران به خوبی می‌داند که دشمنان انقلاب و اسلام، بویژه آمریکای لحظه‌ای از دشمنی خود دست برنداشته‌اند و با سلاح تهدید و تحریم می‌کوشند تا در عزم استوار ملت ایران خلل وارد کنند که ان شاء الله راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال بار دیگر بر این پندارها خط بطلان خواهد کشید.

اینک در سی و ششمین سال پیروزی انقلاب اسلامی از جامعه علمی و دانشگاهی کشور دعوت می‌شود همگام با ملت سرافراز ایران اسلامی در راهپیمایی 22 بهمن شرکت و با آرمان‌های انقلاب اسلامی، امام خمینی(ره) و رهبری معظم انقلاب بیعت و تجدید میثاق کنند.