به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشكی فسا:

به مناسبت گرامیداشت دهه مبارك فجر انقلاب اسلامی، اداره تعالی فرهنگی و فوق برنامه به همت و پشتیبانی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه اقدام به برگزاری اردوی بصیرتی قم-جمكران نمود.

این اردو در تاریخ 12/11/93 لغایت 14/11/93 ویژه دانشجویان دختر و در تاریخ 14/11/93 لغایت 16/11/93 ویژه دانشجویان پسر برگزار شد.

75 نفر از دانشجویان دختر و 35 نفر از دانشجویان پسر طی اعزام به شهر مقدس قم، ضمن زیارت بارگاه ملكوتی حضرت فاطمه معصومه (س) و مسجد مقدس جمكران، از بیت امام خمینی (ره) (بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران) و بیت النور(عبادتگاه حضرت فاطمه معصومه(س))بازدید نمودند و در كارگاه های آموزشی مهدویت نیز حضور یافتند.

گروه مهدویت دانشگاه علوم پزشكی فسا طی هماهنگی های به عمل آمده با دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در شهرستان قم، طی 2 روز متوالی كارگاه های آموزشی مهدویت را برگزار نمود.

اهم موضوعات مطرح شده در كارگاه های مهدویت توسط اساتید مدعو دفتر نهاد قم، برای دانشجویان به شرح ذیل می باشد:

-امام شناسی

-شناخت وظایف خویش در قبال حضرت ولیعصر(عج)

-آشنایی با مسائل مربوط به زمینه سازی ظهور

-ویژگی های آخرالزمان

كارگاه نیز با بیان حدیثی زیبا از امام صادق(ع) كه می فرمایند: "زنی از فرزندان من در قم از دنیا می رود که اسمش فاطمه دختر موسی علیه السلام است و به شفاعت او همه ی شیعیان من وارد بهشت می شوند . ...از 8 درب بهشت ، 3 درب آن به قم باز می شود . " و اعطای بسته های فرهنگی به پایان رسید.

هدف این اردو جذب بیشتر دانشجویان و فعال سازی آنان در برنامه های گروه مهدویت در سطح دانشگاه بود كه با استقبال دانشجویان مواجه شد.