روز سه شنبه مورخ 7/11/1393جلسه شورای فرهنگی بهمن ماه رأس ساعت 13:45در سالن نحوی دانشگاه برگزار گردید.

این جلسه با تلاوت آیاتی از كلام الله مجید آغاز گردید.

پس از تلاوت آیات نور،  جناب آقای دكتر مجید نقدی، معاون فرهنگی و دانشجویی به بیان اهمیت برنامه های بزرگداشت دهه مبارك فجر و پیروزی شكوهمند انقلاب اسلامی ایران پرداختند.در ادامه ایشان در خصوص اردوی زیارتی-بصیرتی قم جمكران و كارگاه های معرفتی سخنانی مطرح نمودند.

از موضوعات مورد بحث در جلسه می توان به طرح بزرگ رویش و همایش ملی قرآن، سلامت و سبك زندگی اشاره نمود.

از دیگر برنامه هایی كه مورد استقبال مدعوین قرار گرفت تشكیل كمیته اجرایی دانشجویی در همایش ملی قرآن، سلامت و سبك زندگی و كارگروه قرآن پژوهی و طب بود.

جناب آقای مهندس وردیان، مدیر اداره آموزش و جناب آقای دكتر نجفی كلیانی از سرپرست مركز حوادث اورژانس و از اعضای هیئت علمی دانشگاه در خصوص متنوع سازی اردوهای دانشجویی و ارتقای سطح ورود دانشجویان در المپیادهای دانشجویی، شاخه هنر در پزشكی Art in medicine پیشنهادات سازنده ای ارائه نمودند.

در ادامه اعضای حاضر در جلسه و دبیران كانون ها و تشكل های دانشجویی به بیان جزئیات برنامه ها و مطالب پیشنهادی خود پرداختند.