وی که در مراسمی با حضور جمعی از شاعران ایران شرکت کرده بود، متاسفانه هنگام خواندن شعر دچار عارضه‌ ایست قلبی و بلافاصله به بیمارستان ایرانمهر تهران منتقل شد. متاسفانه تلاش پزشکان بی‌نتیجه بود و این شاعر گران‌قدر از دنیا رفت.

فرزند مرحوم مشفق کاشانی در گفتگو با رسانه‌ها گفته که هنوز زمان و مکان مراسم تشییع مشخص نیست. احتمالا این مراسم از مقابل انجمن شاعران یا از مقابل تالار وحدت، صبح فردا انجام می‌شود، هنوز تصمیم‌گیری نهایی صورت نگرفته است.

عباس کی‌منش ملقب به مشفق کاشانی، شاعر پیشکسوت و رییس هیات مدیره انجمن شاعران، متولد سال 1304 شمسی در شهر کاشان بود. او تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در زادگاه خود و تحصیلات دانشگاهی را تا اخذ درجه فوق لیسانس در دانشگاه تهران به پایان رساند. از این شاعر فقید مجموعه شعرهایی همچون سرود زندگی، سراب آفتاب، آذرخش، آینه خیال، گزینه ادبیات معاصر، شب همه شب، هفت بند التهاب، پنجره ای به آفتاب، در صلای غم، تضمین 12 بند محتشم کاشانی و سیرنگ به جا مانده است.

چندی پیش، مراسم بزرگداشت وی در مؤسسه اوج برگزار شد.

معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درگذشت این چهره فرهنگی و شاعر ارزشمند کشور را به جامعه دانشگاهی و فرهنگی کشورمان تسلیت گفته و از درگاه خداوند منان برای ایشان طلب آمورزش و مغفرت دارد.