به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت به نقل از ایکنا، اولین محفل از مجموعه محافل انس با قرآن که در حاشیه پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان در سطح شهر تهران و اطراف برپا گردید، دوشنبه هشتم دی‌ماه با حضور سه نفر از قاریان ایرانی و خارجی برگزار گردید.

بر اساس این گزارش این محفل نورانی از ساعت 17 در مسجد شهید بهشتی واقع در تهران‌پارس، بین فلکه دوم و سوم، کوچه قانع عبادی و با حضور عموم مردم برگزار گردید.

در این محفل انس با قرآن مهدی عادلی، قاری بین‌المللی کشور، مجتبی محمدبیگی، قاری ممتاز و محمدکمال‌الدین‌ لی‌عام، از کشور تایلند به تلاوت آیاتی از کلام‌الله وحی پرداختند.

در حاشیه پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان نزدیک به 20 محفل انس با قرآن کریم با حضور قاریان بین‌الملل در دانشگاه‌ها، مساجد، فرهنگ‌سراها و اماکن مذهبی برگزار گردید.

شایان ذکر است مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان از روز یازدهم تا چهاردهم دی‌ماه با حضور 80 شرکت‌کننده از 48 کشور جهان در سالن همایش‌های بین‌المللی برج میلاد تهران برگزار گردید.