روز یكشنبه مورخ 9/9/1393جلسه شورای فرهنگی آذرماه رأس ساعت 18:30در سالن روزبهان دانشگاه برگزار گردید.

این جلسه با تلاوت آیاتی از كلام الله مجید آغاز گردید.

جناب آقای دكتر علیرضا عسكری ریاست محترم دانشگاه اظهار داشتند:بزرگداشت روز دانشجو از جمله مناسبت هایی است كه از اهمیت بالایی برخوردارمی باشد.لذا در اراستای اجرای مدون برنامه های فرهنگی نیاز به هم اندیشی و برنامه یزی های منسجم است.

ایشان در ادامه درخصوص برنامه های اینترنتی جدید جهت ترویج و به روزرسانی اطلاعات سخنانی مطرح نمودند.

در ادامه جناب آقای دكتر مجید نقدی، معاونت فرهنگی و دانشجویی بیان داشتند:به مناسبت پیش رو داشتن بزرگداشت روز دانشجو در تاریخ16/9/1393 تمامی كانون ها و تشكل های دانشجویی با همكاری و هماهنگی یكدیگر در راستای اجرای هرچه بهتر برنامه بایستی گام بردارند.

سپس خانم فاطمه زارعی كارشناس فرهنگی و روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی به ارائه نكاتی در خصوص سایت معاونت فرهنگی و دانشجویی در قالب پاورپوینت پرداخت.سپس از فرم های آنلاین درخواست برنامه های فرهنگی و طرح ارزیابی قرآنی كاركنان و اساتید رونمایی شد.در ادامه پوستر همایش قرآن، سلامت و سبك زندگی به نمایش گذاشته شد و نظراتی در این مورد بیان گردید.

در ادامه اعضای حاضر در جلسه و دبیران كانون ها و تشكل های دانشجویی به بیان جزئیات برنامه ها و مطالب پیشنهادی خود پرداختند.