به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی به نقل از وزارت بهداشت؛ متن این پیام به شرح زیر است:

امام خمینی (ره ):

« اگر در کشوری، نوای دل‏نشین تفکر بسیجی طنین‏انداز شد، چشم طمع دشمنان و جهان خواران از آن دور خواهد شد؛ و الا، هر لحظه باید منتظر حادثه ماند ».

هفته بسیج، هفته بزرگداشت جان ‏فشانى‏هایى است كه براى سربلندى این سرزمین صورت گرفته است. هفته بسیج در حقیقت فرصت و بهانه‌ای برای زنده نگه داشتن ارزش‌ها، باورها و روح بسیجی در آحاد ملت - مخصوصاً جوانان پرشور - و مدافعان عاشق صادق است. همان طور که حضرت امام فرمودند: « من هم آرزو می کنم و از خدا می‌خواهم که با بسیجیان محشور باشم.»

هوشیاری و درایت بی ‏نظیر حضرت امام خمینی (قدس سره الشریف) در ایجاد نهاد مردمی « بسیج »، از جمله اساسی‏ترین عوامل در راه خنثی سازی توطئه‏ها در جریان انقلاب اسلامی به شمار می‏آمد. بر این اساس، بسیج به نهادی ارزشمند و مقدس تبدیل گردید و رفته رفته، مدرسه عشق، و دانشگاه شهادت نام گرفت.

بسیج، از پیشروترین گروه‏هایى است كه توانسته جوانان فراوانى را سازمان‏دهى كند. جوانانى كه تمام نیرو و توان خویش را براى دفاع از دستاوردهای انقلاب اسلامی، هدیه آورده و مسئولیت‏هاى گوناگونی را بر دوش گرفته‏اند. جان کلام آن که «بسیج، مدرسه است»؛ مدرسه‌ای که معلم و دانش آموز و درسش همگی ایثار است و جهاد و خدمت.

با تبریک فرا رسیدن هفته بسیج و با گرامیداشت حماسه آفرینی های جوانان بسیجی این مرز و بوم در طول هشت سال دفاع مقدس، و همچنین سلام و درود به ارواح طیبه شهدای بسیجی، از ذات اقدس پروردگار می‌خواهیم که به همه ما - بخصوص جامعه دانشگاهی - توفیق پاسداری از این امانت بزرگ الهی را عنایت فرماید .

دکتر محمدرضا فراهانی

معاون فرهنگی و دانشجویی