روابط عمومی معاونت دانشجویی و فرهنگی :

دانشگاه علوم پزشکی فسا، افتخار میزبانی کلیه دانشجویان دانشگاه های سطح شهرستان را در برپایی مراسم سوگواری سرور و سالار شهیدان دارد.
گفتنی است این مراسم باشکوه با همکاری هیئت فرهنگی-مذهبی دانشجویان شهرستان و با حضور چشمگیر بسیج دانشجویی شهرستان فسا،دانشجویان، اساتید و کارکنان ارادتمند به اهل بیت برگزار می گردد.

دانشگاه علوم پزشکی فسا در ایام ماه محرم برنامه های متعددی در دانشگاه برگزار می نماید.

برگزاری مراسم سوگواری همراه با قرائت زیارت عاشورا دهه اول محرم در مسجد دانشگاه ، سخنرانی ، نوحه خوانی، سینه زنی و پخش بسته های فرهنگی می باشد.

گفتنی است سیاهپوش کردن فضای مسجد و محوطه دانشگاه ، قرائت زیارت عاشورا و سخنرانی کوتاه همراه با اقامه نماز جماعت ، آماده بودن وسیله ایاب و ذهاب برای دانشجویان خوابگاهها برای استفاده از مراسم‏ دانشگاه نیز از اقدامات مهم دیگر بود.

باز این چه شورش است که در خلق عالم است

باز این چه نوحه و چه عزا و چه ماتم است