به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی به نقل از وزارت بهداشت؛ متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

« إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثَلُمَ فِی الإِسْلامِ ثُلْمَةً ، لا یَسُدُّهَا شَیْءٌ إِلَى یَوْمِ الْقِیَامَةِ »

در گذشت بزرگ‌مرد عالم دین و سیاست ، استوانه فقاهت و اخلاق ، فقیه مجاهد و پارسا ، و استاد برجسته حوزه های علمیه حضرت آیت الله مهدوی کنی ( رضوان الله علیه ) موجب تاثر و تألم شدید گردید. روحانی بصیر و انقلابی روشن اندیشی که در همه صحنه ها حضور داشت و در همه فراز و نشیب ها همراه و هم‌رکاب انقلاب ، رهبری ، و مردم بود .

پندار، گفتار، و کردار او مصداق بارز عمل صالح، و دعوت کننده به ایمان و پارسایی و حق طلبی و حق‌ گویـــــــی بود. زندگی درس آموز او تلفیقی از علم و عمل ، جهاد و زُهد ، و صراحت و شجاعت بود . وی پیش از انقلاب یکی از طلایه داران نهضت اسلامی و در دوران حاکمیت نظام مقدس جمهوری اسلامی نیز در صف انقلابیون صادق و وفاداران به امام، رهبری و ارزش های نظام بود .

آن استاد وارسته و به حق پیوسته در عرصه های دین و سیاست همواره روش و منشی معتدل و آمیخته با سعه صدر اسلامی داشت . سلوک عارفانه و عالمانه او مُبشر تعامل طلاب و دانشجویان و حلقه پیوند حوزه و دانشگاه بود . بدون شک ، حضور مومنانه آن عالم جلیل‌القدر در مسئولیت‌های گوناگون - به ویژه در مجلس خبرگان - در شمار « باقیات الصالحات » و موجب اجر و پاداش الهی است.

اینجانب ارتحال آیت الله مهدوی کنی (ره) را به محضر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) ، نهاد روحانیت ، ملت سربلند ایران ، جامعه دانشگاهی ، خانواده معزز آن بزرگوار و همه ی ارادتمندان و شاگردان ایشان تسلیت گفته و از خداوند متعال علوّ درجات و مغفرت و رحمت واسعه برای روح مطهر ایشان مسألت می کنم .

دکتر محمدرضا فراهانی

معاون فرهنگی و دانشجویی