به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی و فرهنگی:

به نقل از واحد خبری طرح رویش  روز شنبه مورخ 5 مهرماه 1393 همزمان با افتتاحیه مراسم طرح بزرگ رویش، ریاست محترم دانشگاه، معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی، معاونت محترم آموزشی و مدیریت محترم فرهنگی دانشگاه در این مراسم حضور یافتند.

مراسم افتتاحیه با تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید آغاز گردید.سخنرانی های ریاست محترم دانشگاه، معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی، معاونت محترم آموزشی و مدیریت محترم فرهنگی دانشگاه از دیگر بخش های مراسم بود.

جناب اقای دکتر عسکری ریاست محترم دانشگاه ضمن خیر مقدم به دانشجویان جدیدالورود، در خصوص ارزش نهادن به مسائل آموزشی، فرهنگی و پژوهشی سخنانی ارائه نمودند و خواستار فعالیت دانشجویان در تمامی زمینه های قرآنی، علمی، فرهنگی، هنری و...گردیدند.

پخش موسیقی زنده و کلیپ های گوناگون از عملکرد کانون ها و تشکل های دانشجویی از دیگر برنامه های مراسم افتتاحیه بود.

انتهای برنامه با برش کیک طرح رویش همراه گردید.

لازم به ذکر است طرح بزرگ رویش با همکاری تشکل بسیج دانشجویی، کانون قرآن و عترت و فعالین فرهنگی با نظارت و هماهنگی های واحد فرهنگی دانشگاه برگزار گردید.