به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی و فرهنگی:

به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس، دانشجویان فعال تشکل بسیج دانشجویی و گروه مهدویت کانون قرآن و عترت با همکاری و نظارت اداره تعالی فرهنگی، نمایشگاه دفاع مقدس با عنوان "جنگی که بود، راهی که هست" را برپا نمودند.

در نمایشگاه مذکور ابعاد گوناگون دفاع، آسیب های فضاهای سایبری غیرمجاز، یاد و خاطره شهدای هسته ای و دیگر موارد به نمایش گذاشته شده است.

جناب آقای دکتر نقدی، معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی هدف از برپایی"نمایشگاه جنگی که بود، راهی که هست" را آشنایی نسل امروز با قهرمانان شهید دیروز و ارتقای سطح بینش و بصیرت افسران جوان در مواجهه با جنگ نرم دشمن دانستند.

جناب آقای مهندس خالقی، مدیر محترم فرهنگی: نمایشگاه جنگی که بود، راهی که هست با رویکرد تأثیر ولایت پذیری در رسیدن به پیروزی و با هدف شاخص نمودن دانشجویان شهید این دانشگاه، در دو حوزه دفاع مقدس و جنگ تحمیلی هشت ساله و جنگ نرم برپا گردیده است.

در کنار این نمایشگاه، نمایشگاه کتاب، جهت استفاده بازدیدکنندگان، با تخفیف ویژه دایر گردیده است.