به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی به نقل از وزارت بهداشت: حسین همتی با اشاره به برگزاری انتخابات شورای مرکزی مجمع قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در حاشیه جشنواره قرآنی این دانشگاه، گفت: این انتخابات که دارای سابقه‌ای دوازده سال است، هر ساله و معمولاً در حاشیه جشنواره قرآنی برگزار می‌شود.

برگزاری انتخابات مجمع قرآنی دانشجویان علوم پزشکی

وی افزود: این مجمع، دارای شورای عمومی است که در آیین‌نامه آن آمده است که حداقل در طول سال باید چهار جلسه عمومی داشته باشد. شورای مرکزی نیز براساس نیاز، می‌توانند هر دو ماه یک بار جلساتی را برگزار کند. مشارکت در برنامه‌ریزی، شناسایی استعدادها و مشارکت در سیاست‌گذاری‌ها از جمله اختیاراتی است که برای این مجمع در نظر گرفته شده است.

سرپرست مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با اشاره به اینکه این مجمع دارای ظرفیت مشاوره‌ای و اجرایی است، تصریح کرد: دبیر اجرایی این مجمع، عضو شورای سیاست‌گذاری جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت است و علاوه بر این اعضای شورای مرکزی این مجمع در نمایشگاه قرآن و برگزاری جشنواره حضور فعال دارند.

همتی اظهار کرد: امسال نیز در حاشیه جشنواره قرآنی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و پس از رأی‌گیری پنج نفر به عنوان عضو شورای مرکزی این مجمع انتخاب شدند که براساس آن از بین هشت نامزد نهایی، سیدجلیل عاقلی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، محمد دانشگر از دانشگاه علوم پزشکی دزفول، ابراهیم اکرمی از دانشگاه علوم پزشکی فسا، محمد مغفوری از دانشگاه علوم پزشکی زنجان و محدثه گرانمایه‌پور از دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی حائز اکثریت آرا شدند.

وی بیان کرد: اعضای شورای مرکزی در اولین جلسه پس از انتخابات، سیدجلیل عاقلی را به عنوان دبیر مجمع قرآن و عترت دانشجویان، به مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت معرفی کردند.

ناگزیر از اضافه کردن مرحله منطقه‌ای به جشنواره هستیم

سرپرست مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در ادامه در مورد اضافه شدن مرحله منطقه‌ای به جشنواره قرآن این وزارتخانه، گفت: تصمیم بر این بود که اگر امکان داشته باشد از امسال این مرحله به مسابقات اضافه شود اما با توجه به اینکه این امر امکانات و بودجه نسبتاً زیادی را می‌طلبد به سال‌های آینده موکول شد.

همتی افزود: این کار پس از تصمیم معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت عملیاتی خواهد شد، اما به نظر من با توجه به گسترش رشته‌ها و حجم شرکت‌کنندگان در مرحله نهایی، ناگزیر از برگزاری چنین مرحله در مسابقات هستیم.

وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو به بحث در مورد نوزدهمین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور پرداخت و تصریح کرد: این جشنواره که یازدهم شهریورماه در زنجان به کار خود پایان داد در سطح کیفی بالایی برگزار شد.

تأکید داوران بر سطح بالای جشنواره قرآن وزارت بهداشت

سرپرست مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت اظهار کرد: به اذعان داوران حاضر در این مسابقات، حائزان رتبه‌های برتر که به عنوان نماینده وزارت بهداشت در جشنواره ملی قرآن دانشجویان کشور، حضور خواهند داشت، خواهند درخشید و توانایی کسب رتبه‌های برتر آن جشنواره را خواهند داشت.

همتی بیان کرد: در این دوره از جشنواره از لحاظ کمی نیز با رشد خوبی همراه بودیم. به طوری که در مجموع رشته‌ها، 150 نفر به شرکت‌کنندگان نسبت به دوره قبل اضافه شده بود. تعداد رشته‌ها نیز متفاوت‌تر شده بود و خصوصاً در بخش کتبی، شاهد افزایش رشته‌ها از دو رشته به شش رشته بودیم.