به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی و فرهنگیجشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور صبح روز یکشنبه 9/6/93با ادای احترام به شهید گمنام در محل پردیس اصلی دانشگاه، با حضور دکتر علیرضابیگلری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان، حجه الاسلام شیر محمدی مسئول نهاد نمایندگی،مدیران، دانشجویان اساتید و کارکنان شرکت کننده با تلاوت آیات چند از کلام ا... مجید و اجرای ویژه برنامه ادای احترام به مقام شامخ شهدا ی گرانقدر توسط گروه موزیکارتش و نثار تاج گل برگزار شد .

تشریفات رسمی کنار مزار مطهر شهید گمنام توسط حاضرین گلباران گردید در اینمراسم بیانیه جشنواره یاد و خاطره شهدا و تجدید میثاق با آرمان های امام راحل (رهو بیعت مجدد با مقام معظم رهبری و پیروی از راه شهیدان گرانقدر به شرح ذیل قرائتگردید.

پس از این مراسم شرکت کنندگان با حضور در سالن همایش های بین المللی روزبه درآیین گشایش جشنواره حضور یافتند.

مراسم با تلاوت آیات نورانی قرآن با صوت زیبای قاری بین المللی آقای حامد شاکرنژاد و اجرای ژنده سرود ملی شروع شد. در ادامه دکتر بیگلری ریاست دانشگاه ضمن خوشآمدگویی به تشریح روند برگزاری جشنواره پرداختند.

سخنران بعدی دکتر فراهانی معاون فرهنگی و امور دانشجویی وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی ، ضمن تشکر و قدردانی از ورود جامعه پزشکی به حوزه های قرآن و عترت،افزود: تبیین حوزه های قرآنی از اهم وظایف جامعه فرهنگی ست .

ایشان با اشاره به شناسایی جایگاه واقعی فعالیت های قرآنی در کشور، اظهارداشت: اکثر علمای تاریخ، عامل اندیشه و خردورزی را مهمترین علت ظهور و افول تمدن هاو فرهنگ ذکر می کنند که در این راستا بعد ار انقلاب اسلامی ایران، توجه به عاملفرهنگ و توسعه فرهنگی مد نظر قرار گرفته است .

معاون فرهنگی وزارت متبوع اضافه کرد: خاستگاه و محور توسعه فرهنگی بطور قطعقرآن است و پرچمدار آن، رهبر معظم انقلاب، که هدایت فعالیت های قرآنی را از سال 1350 عهده دار است و فعالیت های قرآنی را اقدامی راهبردی در ایجاد تمدن اسلامی بیانمی کند .

دکترفراهانی در ادامه خواستار توجه و اهتمام ویژه وزارت بهداشت به برنامه هایقرآنی و آموزش قرآن شد و اظهار امیدواری کرد که در آینده شاهد سرمایه های عظیمی درفعالیت های قرآنی و تحول در حوزه آموزش باشیم .

آیت الله خاتمی امام جمعه زنجان نیز در سخنانی با استناد به خطبه 198 نهجالبلاغه در معرفی قران به زبان حضرت امیرالمومنان حضرت علی (ع)فرمودند :خداپیامبران را فرستاد و به همراه پیامبران کتابی فرستاد و چراغ پرفروغ آن کتابی استکه هرگز خاموش نخواهد شد قران اقیانوس بیکرانی است که هیچ غواص قدر تمندی به عمقدریا نخواهد رسید. قران راه روشنی را در برابر شما قرار می دهد کسانی که این راه رابپیمایند هرگز گمراه نخواهد شد . قران فاصله بین حق و باطل است و هیچ وقت غروبنخواهد کرد و ارکان قران هرگز از بین نخواهد رفت و تشنگی عالمان و اندیشمندان راقران و معارف قرانی می تواند سیراب کند . بهار دلهای اندیشمندان در دین قران مجیداست قران راه روشن و محبت است و دردی شفا بخش است که هرگزتمسک به آن به امراض مبتلانخواهد شد . نور جاودان و پایدار و ماندگاری که هرگزروی ظلمت و تاریکی را نخواهددید و ریسمان محکمی است کسانی که پیرو قران باشند سربلندی ،همبستگی در دنیا و آخرتو همه آرامش و همه سلامت در وادی قران به دست می آید و هرکس پیروی از قران داشتهباشد این فرد همیشه راه هدایت را پیموده است

سخنرانی حجه الاسلام شیرمحمدی نماینده ولی فقیه در دانشگاه ، پخش کلیپ و اجرایتواشیح از دیگر برنامه های مراسم بود.

برنامه با تقدیر از برگزیدگان بخش کتبی جشنواره به انتها رسید .

گفتنی است در این بخش از جناب آقای باقری از دانشگاه علوم پزشکی فسا نیز تقدیر به عمل آمد.