به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی به نقل از وزارت بهداشت: حسین همتی گفت: در این دوره از جشنواره نزدیک به 900 شرکت‌کننده در سه بخش، کارکنان، دانشجویان و اساتید حضور دارند.

وی افزود: شرکت‌کنندگان در این دوره از جشنواره از صبح روز هشتم شهریورماه وارد محل برگزاری مسابقات شده‌اند و کار پذیرش و اسکان آنها نیز آغاز شده است.

سرپرست مرکز قرآن وعترت وزارت بهداشت تصریح کرد: مراسم افتتاحیه این جشنواره صبح روز یکشنبه 93/06/09 در محل دانشگاه علوم پزشکی زنجان و با حضور دکتر محمدرضا فراهانی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت برگزار می‌شود. در این مراسم استاندار، نماینده ولی فقیه در استان زنجان و سایر مسئولان استانی نیز حضور خواهند داشت.

همتی اظهار کرد: از جمله برنامه‌های این مراسم می‌توان به تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید توسط حامد شاکرنژاد، قاری بین‌المللی کشور و اجرای گروه تواشیح «محراب» اشاره کرد و همچنین در این مراسم از 56 نفر از برگزیدگان بخش‌های کتبی، پژوهشی و شفاهی عترت تجلیل می‌شود.

سرپرست مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت افزود: از بعدازظهر یکشنبه و پس از برگزاری مراسم افتتاحیه، رقابت‌ها در بخش‌های مختلف آغاز می‌شود و به مدت سه روز ادامه خواهد داشت. در این دوره از جشنواره در صورتی که رقابت‌ها نیاز به مرحله فینال داشته‌ باشد، زمان مناسب برای آن نیز در نظر گرفته شده است.