سرپرست مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با اشاره به اعلام نتایج بخش کتبی جشنواره قرآن دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، گفت: با توجه به اینکه در برخی رشته‌ها نمرات شرکت‌کنندگان نزدیک به هم است، مرحله فینال برخی رشته‌ها دهم شهریور ماه جاری برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی به نقل از وزارت بهداشت؛ حسین همتی سرپرست مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با اشاره به اینکه نتایج بخش کتبی نوزدهمین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور اعلام شده است، گفت: در این دوره از جشنواره حدود 12هزار نفر در بخش کتبی در گروه‌های مختلف شرکت داشتند که در مرحله نهایی رقابت بسیار نزدیکی وجود داشت.

وی افزود: بر همین اساس و با توجه به نزدیک بودن نمرات به دست آمده توسط متسابقان در برخی رشته‌ها به این نتیجه رسیدیم تا در برخی رشته‌ها مرحله فینال برگزار شود. بر همین اساس مسابقات مربوط به این مرحله همزمان با برگزاری مرحله کشوری این جشنواره در زنجان برگزار خواهد شد.

سرپرست مرکز قرآن و عترت وزرات بهداشت، تصریح کرد: در سه بخش مربوط به رشته قرآن‌شناسی، سیره معصومین(ع) و بخش اساتید آشنایی با مفاهیم قرآنی مسابقات فینال با حضور برگزیدگان برگزار می‌شود تا نفرات برتر در این رشته‌ها در مراسم اختتامیه مشخص شوند.

همتی در ادامه با تأکید بر اینکه آزمون‌های مربوط به این رشته‌ها روز دهم شهریورماه و همزمان با برگزاری نوزدهمین دوره جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت برگزار می‌شود، افزود: از نفرات برتر رشته‌هایی که رتبه‌های اول تا سوم آن مشخص شده است در مراسم افتتاحیه تجلیل خواهد شد.

وی یادآور شد: آزمون بخش کتبی این دوره از جشنواره روز 20 مردادماه به صورت همزمان و در 23 دانشگاه که به عنوان مرکز در نظر گرفته شده بود، در رشته‌های آشنایی با احادیث و ادعیه، احکام، ترجمه و مفردات قرآن کریم، قرآن‌شناسی، سیره معصومین‌(ع) و آشنایی با مفاهیم قرآنی برگزار شد.

یادآور می‌شود، مرحله کشوی نوزدهمین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از روز 8 تا 11 شهریورماه جاری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار خواهد شد. این جشنواره در بخش‌های اساتید، کارکنان و دانشجویان به صورت کتبی و شفاهی برگزار می‌شود.