افزایش کیفیت آثار جشنواره سبب می شود تا مسئولیت ما خطیرتر شود

1. آقای دکتر لطفا بفرمائید به نظر شما سطح کیفی آثار ارسالی چگونه بود؟
  2. با توجه به اظهارنظر داوران که بنده با آنها گفت و گو کردم به نظر می آید که سطح کلیه آثار به نسبت سال گذشته افزایش کیفی داشته است، به جز زمینه نشریات که شاید تغییر فاحشی نداشته است. این افزایش کیفی که نشان از علاقه مندی دانشگاه ها به این جشنواره است، قابل تقدیر و تحسین بوده و سبب می شود تا مسئولیت ما سنگین تر و خطیرتر شود تا بتوانیم زمینه را برای بالندگی و شکوفایی دانشجویان که قشر فرهیخته جامعه هستند فراهم کنیم.
  1. نظرتان راجع به نحوه برگزاری این مرحله از جشنواره چگونه بود؟
  2. به نظر بنده واقعاً حجم عملیات بسیار بالاست. داوری بیش از 4000 اثر از کلیه دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در یک هفته توان بسیار زیادی می خواهد و به نظرم کار بزرگی در این مرحله انجام شده است.
  1. آقای دکتر امسال برگزاری جشنواره به نسبت سال های گذشته تغییراتی، به خصوص در مرحله برگزاری مراسم داشته است. این تغییرات با چه رویکردی انجام شد؟
  2. من فکر می کنم سازماندهی که در سال های گذشته صورت گرفته بود بیشتر باعث شده بود تا در مراسم افتتاحیه و اختتامیه یک سری برنامه های خشک و رسمی برگزار شود که خیلی برای مخاطبین ما که دانشجویان هستند، جذابیتی نداشت. من پیشنهاد کردم که با یک ساختارشکنی به سمت برگزاری برنامه های جذاب برویم تا  از این طریق در هر سه روز به آثار جشنواره بیشتر بها دهیم.