یكى از چیزهائى كه می تواند تدبر در قرآن را به ما ارزانى بدارد، حفظ قرآن است.

مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)

اداره قرآن و عترت دانشگاه در ماه مبارك رمضان برگزار می نماید:

" دانشگاه حافظ قرآن"

"حفظ كل قرآن كریم توسط اساتید، كاركنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشكی فسا در ماه مبارك رمضان"

اساتید، كاركنان و دانشجویان گرامی می توانند با حفظ حداقل یك صفحه از قرآن كریم در ماه نزول قرآن فضای دانشگاه را به عطر روح بخش كلام وحی معطر فرمایند.

نحوه ثبت نام:

-        در صورت تمایل به شركت در این امر معنوی، نام و نام خانوادگی، وضعیت خدمت( استاد،‌ كارمند، ‌دانشجو) و تعداد صفحه جهت حفظ ( بصورت عدد) را ‌به سامانه پیامكی معاونت فرهنگی و دانشجویی به شماره 10007312220995 ارسال فرمایید.

-        پس از دریافت اطلاعات متقاضیان، شماره صفحه یا صفحات قرآن كریم (به خط عثمان طه) به شماره همراه متقاضی جهت حفظ ارسال می گردد.

در پایان ماه مبارك رمضان طی مراسم با شكوهی از شركت كنندگان در این امر معنوی همراه با اهدای جوایز ارزنده تجلیل خواهد شد.

اداره قرآن و عترت دانشگاه  دانلود ترتیل صفحه به صفحه قرآن كریم با صدای استاد منشاوی
فایل راهنما در پیوست

پیوست ها: