به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی ؛در ششمین جشنواره فرهنگی دانشجویان علوم پزشکی کشور با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از برگزیدگان جشنواره تجلیل بعمل آمد.

در این مراسم که با حضور دکتر محمدرضا فراهانی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت ، دکتر علی اصغر پیوندی رئیس دانشگاه، دکتر نیک ضمیر معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین عبدالجباری نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از مسوولان و  دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور در تالار  امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شد، از دانشجویان برگزیده در بخشهای گوناگون از قبیل فن آوری اطلاعات، نشریات، نقاشی، طراحی، فیلم نامه نویسی، نمایش نامه نویسی و... با اهدای لوح تقدیر و جوایزی تقدیر شد .

این همایش با تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید توسط قاری قرآن دکتر سیفی متخصص چشم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و  اجرای سرود ملی کشورمان آغاز شد و با اجرای برنامه های متنوع فرهنگی و هنری ادامه یافت .

گرامیداشت یاد و خاطره  زنده یاد سیمین بهبهانی چهره ماندگار ادبی و هنری کشورمان، پخش نماهنگ با موضوع پیامبر اعظم(ص)، نماهنگ شهید آوینی، اجرای موسیقی زنده توسط کانون نوای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اجرای تاتر گروه سایه بان اثر برگزیده بخش تاتر خیابانی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، هنرنمایی و مجری گری دانشجویان حاضر در سالن، شاهنامه خوانی رتبه اول بخش قصه خوانی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان  نیز از جمله برنامه های متنوع این  مراسم بود.

گفتنی است ، سرکار خانم بلقیس لشکری دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی فسا مقام اول در رشته نمایش نامه نویسی را کسب نمودند.