•  دکتر فراهانی و دکتر پیوندی از روند داوری مرحله کشوری ششمین جشنواره فرهنگی دانشجویان علوم پزشکی کشور بازدید کردند.

دکتر محمدرضا فراهانی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و دکتر علی اصغر پیوندی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به همراه برخی از مدیران فرهنگی دانشگاه، چهارشنبه 15 مردادماه سال جاری از روند داوری آثار راه یافته به مرحله کشوری ششمین جشنواره فرهنگی بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی به نقل از وزارت بهداشت: دکتر محمدرضا فراهانی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و دکتر علی اصغر پیوندی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از روند داوری آثار مرحله کشوری ششمین جشنواره فرهنگی بازدید به عمل آوردند.

در این بازدید که دکتر عبدالرحیم نیک ضمیر معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و رئیس دانشگاه را همراهی می کردند، داوری آثار راه یافته به مرحله کشوری بخش های فناوری اطلاعات،ادبی،نشریات دانشجویی،پژوهشی و هنری ششمین جشنواره فرهنگی دانشجویان مورد بازدید قرار گرفت و بازدید کنندگان ضمن گفتگو با داوران از نزدیک در جریان روند داوری آثار قرار گرفتند.

سپس در جلسه ای که با حضور دکتر فراهانی رئیس جشنواره ، دکتر پیوندی رئیس ستاد اجرایی مرحله کشوری جشنواره و سایر اعضا در معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تشکیل شد درخصوص موضوعات مربوط به جشنواره بحث و تبادل نظر صورت گرفت و دکتر فراهانی و دکتر پیوندی در سخنانی به ارائه رهنمودها و ارشاداتی در خصوص افزایش دقت در کیفیت داوری آثار پرداختند.

گفتنی است داوری مرحله کشوری ششمین جشنواره فرهنگی دانشجویان از دوشنبه 13مردادماه با حضور اساتید مجرب و کارآزموده از سراسر کشور آغازشده است و تاپنج شنبه 16 مردادماه ادامه داشت و داوران در این مدت بیش از 4000 اثر تولیدی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور را ارزیابی و داوری کردند.