به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی و فرهنگی، روز شنبه مورخ18/5/1393، همزمان با تجمع سراسر كشور، تجمع دانشگاهیان علوم پزشكی با موضوع "حمایت از مردم مظلوم غزه"  با حضور ریاست محترم، معاونین و كاركنان دانشگاه برگزار گردید.

این تجمع كه در دانشگاه برپا گردید، حمایت از مردم بی پناه غزه، اعلام مشاركت و كمك رسانی به آنان مورد بررسی قرار گرفت.

در ابتدا حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دكتر رجایی،سرپرست دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه بیاناتی در خصوص حملات رژیم صهیونیستی و مبارزه این رژیم غاصب علیه اسلام مطرح نمودند.

در ادامه ریاست محترم دانشگاه، جناب اقای دكتر عسكری نیز در خصوص اعلام یاری رسانی و همبستگی در تمامی زمینه های مادی، دارویی، معنوی و ... سخنانی ارائه فرمودند.

این تجمع پس از قرائت قطع نامه و سر دادن شعار علیه رژیم صهیونیستی غاصب به پایان رسید.