به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی و فرهنگی براساس گزارش دبیرخانه دائم جشنواره‌ی فرهنگی، مرحله کشوری مسابقه کتابخوانی در ساعت 9 صبح روز دوشنبه 13 مرداد ماه، بصورت همزمان در تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار خواهد شد. این آزمون شامل 45 سئوال چهارگزینه‌ای و 5 سئوال تشریحی می‌باشد.

بنابه این گزارش، سوالات آزمون‌ فردا و یک ساعت قبل از شروع آزمون از طریق نام کاربری و رمز عبوری که در اختیار کارشناس مسئول محترم دبیرخانه جشنواره فرهنگی دانشگاه قرار خواهد گرفت، بر روی پورتال معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت متبوع به نشانی: http://farhangi.behdasht.gov.irقابل دسترسی خواهد بود. کارشناسان مسئول جشنواره‌ی فرهنگی موظف می‌باشند فایل اسکن شده‌ی پاسخنامه‌ دانشجویان را حداکثر تا ساعت 12 فردا در محل درج شده در وب‌سایت معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت متبوع آپ‌لود نموده و نسخه اصلی پاسخنامه‌ها به همراه صورتجلسه آزمون در همان روز و از طریق پست پیشتاز یا نماینده دانشگاه، به وزارت بهداشت ارسال نمایند. شایان ذکر است تصحیح آزمون‌ بصورت متمرکز و در ستاد وزارت بهداشت انجام خواهد شد و این مهم منوط به دریافت نسخه اصلی پاسخنامه‌ها و صورتجلسه برگزاری آزمون، با امضای معاون محترم فرهنگی و دانشجویی دانشگاه می‌باشد.کارشناسان محترم مسئول جشنواره‌ی فرهنگی در دانشگاه‌های علوم پزشکی توجه داشته باشند که باعنایت به اینکه کلید سئوالات در روز سه شنبه 14 مرداد جهت اطلاع دانشجویان عزیز بر روی وب‌سایت معاونت قرار داده می‌شود، به پاسخنامه‌هایی که در ساعت مقرر در وب سایت جشنواره آپلود نشده باشند به هیچ وجه ترتیب اثر داده نخواهد شد.

دبیرخانه دائم جشنواره‌ی فرهنگی ضمن آرزوی توفیق برای دانشجویان شرکت کننده در مرحله کشوری اعلام کرد که برگزیدگان و نفرات برتر این مرحله برای رتبه‌بندی، در مرحله حضوری و در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به رقابت خواهند پرداخت.