تقدیر وزیر بهداشت از اقدام خداپسندانه مراكز درمانی اطعام کننده همراهان بیمار در ماه مبارک رمضان

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طی پیامی از اقدام خداپسندانه و تلاش مومنانه و خودجوش مدیران و پرسنل بیمارستان ها و مراکز درمانی در اطعام همراهان بیماران قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی و فرهنگی به نقل از وزارت بهداشت؛ در این پیام آمده است:

ماه مبارک رمضان، بهار قرآن، ماه تزکیه دل‌ها و میعاد با کلام الهی و ماه «ضیافت الله» است. ماهی که گسترده است مائده‌های آسمانی بر خوان الهی، و چه زیبا و غرورانگیز است، سی روز سبزِ خدا، در چشمه‌ی زلال رمضان، خود را شست و شو دادن، قاصدک‌های نیایش را به پرواز در آوردن و تبسم آسمانی شان را دیدن، و در این پایان خوش که سپیدۀ عید – عید بزرگ فطر – سر می‌زند، تمام وجود خود را پیشانی کردن و بر خاک آستان کبریایی‌اش ساییدن.

توصیه اکید به اطعام در ماه مبارك رمضان به جهت ارتباط بیشتر بندگان با خدای متعال و در نتیجه تبلور صفات الهی در باطن انسان‌ها و نیز نزدیكی دل‌ها به یكدیگر است که اثرات این سنت حسنه را چندین برابر می‌کند. بدیهی است که اطعام و اکرام بندگان خدا در صورتی پر رنگ و چشمگیر شده و آثار و نتایج ماندگاری به دنبال خواهد داشت كه به صورت یك فرهنگ در آید، به طوری كه عموم مردم با رغبت و علاقه فراوان از آن استقبال كنند و در زندگی خود به كار گیرند.

از این رو از تلاش مومنانه و خودجوش مدیران و پرسنل تعداد قابل توجهی از بیمارستان‌ها در اطعام همراهان بیماران که اقدامی خداپسندانه و قابل ستایش است تقدیر و تشکر نموده و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات و تبریک پیشاپیش عید سعید فطر، از این که در ماه مبارک رمضان مرهم مهر بر جان‌های دل‌پریش نهادید و رضایت حضرت کریم را بدست آوردید برایتان توفیق روزافزون در مسیر بندگی حضرت دوست، خدمت به آستان مقدس قرآن کریم و خدمت عارفانه به بیماران دردمند را خواهانم.

امید آن که در سراچۀ تنگ دنیا، جز «او» را نبینیم، و به غیر «او» نیندیشیم.

دكتر سید حسن هاشمی

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی