روز قدس یك روز جهانی است ، روزی نیست كه فقط اختصاص به «قدس» داشته باشد، روز مقابله مستضعفین با مستكبرین است. امام خمینی(ره)

مقام معظم رهبری: هر کس شعار آزادی قدس شریف و نجات ملت فلسطین و سرزمین فلسطین را نپذیرد یا به حاشیه ببرد و به جبهه‌ی مقاومت پشت کند، متهم است.1392/02/09

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی و فرهنگی راهپیمایی روز جهانی قدس با حضور مردم ولایت‌مدارو روزه دار شهرستان فسا از حرم شریف امام زاده شاهزاده قاسم این شهرستان به طرف مصلی بزرگ نماز جمعه برگزار شد.

مردم نوع‌دوست شهرستان فسا همراه با سایر مردم ایران اسلامی با حضوری گسترده و پرشور در راهپیمایی روز قدس یک بار دیگر با آرمان‌های امام (ره) و رهبری بیعت کردند و اثبات کردند که هیچگاه مردم مظلوم فلسطین را تنها نخواهند گذاشت.

در این راهپیمایی مردم مومن شهرستان فسا در حرکتی خودجوش همزمان با به آتش کشیدن پرچم رژیم صهیونیستی و آمریکا جنایت کار فریادهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل را با صدایی رسا به گوش جهانیان رساندند.

امام جمعه، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، فرماندار، شهردار ، مسئولین، كاركنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشكی فسا و دیگر مسئولان شهرستان همپای مردم در این راهپیمایی پور شور حضور یافتند.

در پایان این مراسم در مصلی بزرگ شهرستان فسا بیانه‌ای مبنی بر حمایت همه جانبه از مردم مظلوم فلسطین، از مردم آزادی‌خواه جهان خواستند که دست یاری خود را به سوی زنان و کودکانی که در غزه بی‌رحمانه هدف حمله‌های رژیم صهیونیستی واقع می‌شوند دراز کنند.