تا بحال به این فکر کردی که در این دنیا چه کسی را از همه بیشتر دوست داری؟تا بحال برایش چه کرده ای؟اگر درخواستی از تو داشته باشد ،چه می کنی؟در این دنیا تو یک عاشق واقعی داری ،عاشقی که همیشه درکنار توست.

اگر بدانی که چقدر مشتاق شنیدن نام توست ،بند بند وجودت متبلور می شود از عشق.

هر روز چندبار تورا صدا می زند و منتظر جواب توست،اگر درخواستی هم داشته باشد نه برای خود،که تنها برای توست،برای خود خود تو!بی انصافی است اگر جوابش را ندهی.

اگر تو هم این عاشق مهربان را دوست داری ،پس از اولین کسانی باش که به ندایش پاسخ می دهی.

می خواهیم برای دوهفته تمرین عاشقی کنیم و سعی کنیم روزی حداقل یک بار در اولین فرصت به ندای یار پاسخ دهیم.

در این طرح می خواهیم ثابت کنیم 20=2*7 !

در 14روز باقی مانده از ماه میهمانی خدا روزانه حداقل یک وعده از نمازمان را اول وقت بخوانیم (زمان این طرح از روز سه شنبه24تیرماه لغایت دوشنه6مرداد می باشد).

14امضا به نیت 14 معصوم در کارنامه خود ثبت کنیم و در پایان ،در روز عید فطر یک 20 از خدا عیدی بگیریم.به این سخن از آیت الله بهجت توجه کنید:

"اگر کسی مقید باشد که نماز را اول وقت بخواند به جایی که باید می رسد"

از ایشان پرسیده اند منظور نماز باحضور قلب است؟ایشان می فرمایند،نه .همین که انسان نمازهایش را اول وقت بخواند ،کفایت می کند تا به هرچه بخواهد برسد.در مورد دیگر فضایل نماز اول وقت،حتما فایل زیر را دانلود کرده و مطالعه کنید.

حال ،اگر مایلی که معشوقه خوبی باشی و عاشق را بیش از این منتظر نگذاری،بین خودت و او پیمان ببند.و این عهد نامه را در دلت حک کن.یادت باشد با کسی عهد می بندی که هیچ گاه خلف وعده نمی کند،پس اگر قول می دهی مردانه پای قولت بایست.

از آنجا که قصد داریم روزانه مطالب زیبایی در مورد نماز برایتان ارسال کنیم پس همین الان متن زیر را کامل کنید و به شماره10007312220995 پیامک کنید.

«در محضر امام زمان (عج) با  خدای خود عهد می بندم که تا پایان ماه مبارک رمضان نماز----------- را اول وقت بخوانم »

همچنین می توانید احساس خود را از شرکت در این طرح برایمان پیامک کنید.

در ضمن 17 جایزه (به تعداد رکعت های نماز روزانه)در نظر گرفته ایم .به 12 نفر(به نیت 12پدر آسمانی )از شرکت کنندگان در طرح به قید قرعه جوایزی اهدا خواهد شد.همچنین به5 نفر(به نیت 5تن از مهربانان عالم) که بهترین حس خود را از این طرح برایمان پیامک کنند نیز جایزه تعلق می گیرد.

پیوست ها:

محتوا1.pdf حجم فایل:342.36 کیلوبایت