دوشنبه 13 مردادماه،

•  زمان برگزاری مرحله کشوری رشته کتابخوانی

دبیرخانه دائم ششمین جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از زمان برگزاری رشته كتابخوانی در مرحله کشوری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، براساس گزارش دبیرخانه دائم جشنواره‌ی فرهنگی، مرحله کشوری مسابقه کتابخوانی در ساعت 9 صبح روز دوشنبه 13 مرداد ماه سال جاری بصورت همزمان در تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار خواهد شد. این آزمون شامل 45 سئوال چهارگزینه‌ای و 5 سئوال تشریحی می‌باشد.

بنا به گزارش دبیرخانه دائم جشنواره‌ی فرهنگی، باتوجه به همزمانی تعطیلات دانشجویان در این ماه، دانشجویان ساکن در شهرهایی غیر از محل تحصیل خود، می‌توانند با هماهنگی میان معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه محل تحصیل و محل سکونت خود، در نزدیکترین دانشگاه علوم پزشکی به محل سکونتشان در آزمون‌‏، شرکت نمایند. در این خصوص لازم است هماهنگی لازم بین دانشگاه محل تحصیل و محل سکونت حداکثر یک روز قبل از آزمون‌ به عمل آید. دانشجویان با ارائه کارت شناسایی معتبر می‌توانند در آزمون‌ شرکت نمایند.

بنابه این گزارش، سوالات آزمون‌ كه در روز برگزاری و یک ساعت قبل از شروع آزمون از طریق نام کاربری و رمز عبوری که در اختیار کارشناس مسئول محترم دبیرخانه جشنواره فرهنگی دانشگاه قرار خواهد گرفت، بر روی پورتال معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت متبوع به نشانی: http://farhangi.behdasht.gov.ir قابل دسترسی خواهد بود. کارشناسان مسئول جشنواره‌ی فرهنگی موظف می‌باشند فایل اسکن شده‌ی پاسخنامه‌ دانشجویان را حداکثر تا ساعت 12 (روز برگزاری آزمون) در محل درج شده در وب‌سایت معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت متبوع آپ‌لود نموده و نسخه اصلی پاسخنامه‌ها به همراه صورتجلسه آزمون در همان روز و از طریق پست پیشتاز یا نماینده دانشگاه، به وزارت بهداشت ارسال نمایند. شایان ذکر است تصحیح آزمون‌ بصورت متمرکز و در ستاد وزارت بهداشت انجام خواهد شد و این مهم منوط به دریافت نسخه اصلی پاسخنامه‌ها و صورتجلسه برگزاری آزمون، با امضای معاون محترم فرهنگی و دانشجویی دانشگاه می‌باشد.

دبیرخانه دائم جشنواره‌ی فرهنگی ضمن آرزوی توفیق برای دانشجویان شرکت کننده در مرحله کشوری اعلام کرد که برگزیدگان و نفرات برتر این مرحله برای رتبه‌بندی، در مرحله حضوری و در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به رقابت خواهند پرداخت.