وزیر بهداشت در نشست اعضای شورای مرکزی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران:

•  وضعیت فرهنگی دانشجویان باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد

دکتر سید حسن هاشمی گفت: متاسفانه وضعیت فرهنگی دانشجویان ما زیبنده نظام و جمهوری اسلامی نیست و باید بحث فرهنگ سازی دانشجویان مورد توجه ویژه قرار بگیرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی به نقل از وب دا؛ دکتر سید حسن هاشمی وزیر بهداشت روز گذشته در نشست اعضای شورای مرکزی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در حال حاضر 270 متصدی امور فرهنگی در کشور داریم اما متاسفانه دانشجویان ما از وضعیت مناسبی برخوردار نیستند و زیبنده نظام جمهوری اسلامی نیست و باید بحث فرهنگ سازی دانشجویان مورد توجه ویژه قرار بگیرد.

شایان ذکر است، این نشست با حضور دکتر فراهانی معاون فرهنگی دانشجویی، مهندس موسوی مشاور وزیر در امور ایثارگران، دکتر زارع نژاد مشاور وزیر و رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت تشکیل شد.