دبیرخانه دائم جشنواره‌ی فرهنگی؛

بیش از 4100 اثر برگزیده مرحله دانشگاهی تحویل دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی شد.

ارسال بیش از 4100 اثر برگزیده مرحله دانشگاهی توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی/از 29130 اثر ثبت شده توسط دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی، تعداد 4139 اثر به مرحله کشوری راه یافته است.

به گزارش دبیرخانه دایم جشنواره‌ی فرهنگی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور: بیش از 4100 اثر برگزیده مرحله دانشگاهی توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تحویل دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی شد.

این گزارش حاكی است از 29130 اثر ثبت شده توسط دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی، تعداد 4139 اثر به مرحله کشوری راه یافته و تحویل دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی شدند.

براساس این گزارش، دریافت آثار راه یافته به مرحله کشوری طی دو مرحله حضوری و الکترونیکی صورت گرفت. در مرحله حضوری، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طبق برنامه از پیش اعلام شده از روز یکشنبه اول تیر ماه تا روز سه‌شنبه 10 تیرماه آثار راه یافته به مرحله کشوری را تحویل گرفت و سپس آثاری که نیازی به تحویل فیزیکی آثار نداشتند بصورت الکترونیکی و از طریق سامانه ثبت اثر جشنواره‌ی فرهنگی تحویل دانشگاه میزبان شد.

دبیر شورای طرح و برنامه جشنواره‌ی فرهنگی از کارشناسان مسئول جشنواره‌ی فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور درخواست کرد با مراجعه به سامانه ثبت اثر و بررسی وضعیت آثار ارسالی به دانشگاه میزبان، درصورت مشاهده مغایرت، با دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی تماس گرفته و هرچه سریعتر نسبت به رفع مغایرت اقدام نمایند.

دبیرخانه دائم جشنواره‌ی فرهنگی، ضمن تشکر از تلاش همکاران محترم دانشگاه‌ها بویژه همکاری و سعه صدر دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در تحویل آثار ، یادآور می‌شود که داوری مرحله کشوری آثار از تاریخ 11 مرداد لغایت 16 مرداد سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی انجام خواهد شد.

شایان ذکر است مرحله نهایی ششمین جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از تاریخ یکم شهریور ماه لغایت سوم شهریور ماه 1393در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار خواهد شد.