به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی و فرهنگی: روز یكشنبه مورخ 7 اردیبهشت ماه جشنواره فرهنگی هنری "راه امید" با حضور مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، حجه الاسلام و المسلمین جناب آقای دكتر رجایی، معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی جناب آقای دكتر نقدی، معاونت محترم توسعه و پشتیبانی جناب آقای دكتر ذاكری،مدیریت محترم فرهنگی جناب آقای خالقی، مسئولین گرامی، كارمندان محترم و دانشجویان عزیز در دانشگاه افتتاح گردید.

این نمایشگاه كه با همت و همكاری مستمر معاونت محترم دانشجویی فرهنگی ، واحد فرهنگی دانشگاه و دانشجویان فعال برپا گردید، بیش از 210 اثر از دانشجویان به نمایش گذاشته شده است، كه تا تاریخ 14 اردیبهشت ماه دایر می باشد.

از غرفه های نمایشگاه مذكور می توان به غرفه نشریات، درخت آرزوها، نمایشگاه كتاب و غرفه دریافت كارت اهداء عضو اشاره كرد.

در روزهای آتی پس از داوری آثار، از برگزیدگان در مراسم اختتامیه تقدیر به عمل خواهد آمد.