جلسه شورای فرهنگی آذرماه دانشگاه در روز دوشنبه مورخ 4/9/92 در ساعت 19الی20:45در سالن روزبهان برگزار گردید.

ریاست دانشگاه طی سخنانی به نکات مهمی اشاره نمودندکه اهم آنها به شرح ذیل می باشد :

1-     گرامیداشت هفته بسیج و ارتباط روز افزون جامعه دانشگاهی با بسیجیان این مرزو بوم

2-     توفیقات بدست آمده در عرصه ملی به بركت بهره گیری از رهنمودهای رهبری و ایمان و عزم بالای مردم ایران بوده است.

3-      ایجادجوی با نشاط همگام با پیشرفت های عرصه کشوری

4-     عدم غفلت از تحلیلهای سیاسی و اجتماعی در سطح دانشگاه در جهت ارتقای سطح سیاسی دانشجویان

5-     تشکراز میزبانی شایسته دانشگاه ازکلیه دانشجویان سطح شهرستان، در برگزاری مراسم سوگواری سالار شهیدان  و اشاره به بركات معنوی این میزبانی

در ادامه معاون فرهنگی و دانشجویی آقای دكتر نقدی اظهارداشتند با توكل بر خداوند منان و همكاری تمامی عزیزان فعال فرهنگی، شاهد پیشرفت درنیل به اهداف فرهنگی دانشگاه باشیم .

مسئول دفتر نمایندگی نهاد رهبری دكتر رجایی، به قالب دادن برنامه ها از نظر جذابیت سازی و محتوا اشاره كردند و در راستای افزایش جذابیت در برنامه ها خواستار فعالیت بیشترکانون هنروشعر و ادب در زمینه اشعار، تواشیح و هم خوانی، تئاتر شدند و به بیان برخی از فعالیت های نهاد كه شامل تشكیل هیئت حضرت زینب كبری در 3خوابگاه دختران و هیئت علی اكبر در خوابگاه پسران پرداختند.

مدیرفرهنگی دانشگاه آقای خالقی نیز ضمن بزرگداشت هفته بسیج، اظهار داشتند: اگر امروز سران غرب از موضع عزت واحترام متقابل، پای میز مذاکره با ایران حاضر شده اند ، حاصل روحیه بسیجی وفرهنگ مقاومت ملت ایران، تبعیت ملت از فرامین ومنویات رهبری وحمایت همه جانبه از نظام اسلامی و دولت دانستند.

در پایان نیز دبیران كانون ها و تشكلهای دانشجویی به ارائه برنامه های آذرماه خود پرداختند .