جلسه تودیع و معارفه مدیریت فرهنگی دانشگاه روز دوشنبه مورخ 22/7/92 در سالن روزبهان دانشگاه برگزار گردید.

این مراسم با حضور دكتر نقدی معاونت فرهنگی و دانشجویی، حجه الاسلام والمسلمین دكتر رجایی سرپرست نمایندگی نهاد رهبری دانشگاه، دكتر سلیمانی مدیریت سابق فرهنگی، جمعی از همكاران و دبیران كانون ها و تشكل ها برگزار شد.

درآغاز مراسم دكتر نقدی گزارشی از عملكرد فرهنگی در سال 91 را ارائه نمودند، سپس دكتر سلیمانی به ایراد سخنرانی پرداختند .در ادامه آقای خالقی مدیریت جدید فرهنگی در خصوص رویكردهای كلان فرهنگی دانشگاه وضرورت بهره گیری از همه سلایق وتعامل سازنده بانمایندگی نهاد رهبری درپیشبرد اهداف كلی دانشگاه ومنویات معظم له به بیان دیدگاه پرداختند . درپایان حجه الاسلام والمسلمین دكتر رجایی افزودند: صبغه دینی بخشیدن به مسائل و برنامه های فرهنگی دانشگاه، تشكیل كمیته جذب نیرو اعم از دانشجویان، اساتید و حتی افراد خارج از دانشگاه و شناسایی مبنایی فعالین فرهنگی از اهداف مهم و متعالی نهاد نمایندگی خواهد بود.

درخاتمه از زحمات خانم دكتر سلیمانی توسط آقای دكتر نقدی و دبیران كانون ها و تشكل ها  تقدیر گردید و حكم مدیریت فرهنگی دانشگاه به آقای خالقی ابلاغ شد.