به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی: دومین جلسه پایش برنامه استراتژیك معاونت فرهنگی و دانشجویی با حضور مدیران، سرپرستان و كارشناسان حوزه، روز چهارشنبه مورخ 31/4/1394 در سالن حكمت2 دانشگاه برگزار گردید. جناب آقای دكتر مجید نقدی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه بیان داشتند: پیرو جلسه قبل، اهمیت برنامه استراتژیك از اركان مهم معاونت می باشد. لذا بررسی همه جانبه چشم اندازها، نقاط قوت، نقاط ضعف و... جهت پیشبرد اهداف معاونت بسیار لازم و ضروری می باشد. ایشان خاطر نشان كردند: در كنار تهیه و تدوین برنامه استراتژیك، شاخص های معاونت فرهنگی و دانشجویی نیز یكی دیگر از ركن های ضروری معاونت می باشد. در ادامه سركار خانم خیراتی، دبیر كمیته برنامه استراتژیك و عملیاتی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در خصوص نحوه نگارش كلیه آیتم های برنامه استراتژیك و عملیاتی با ذكر مثال توضیحاتی ارائه نمودند.