به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی:

اردوی زیارتی مشهد مقدس به همت معاونت محترم فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و اداره تعالی فرهنگی در دانشگاه علوم پزشكی فسا برگزار شد. روز شنبه مورخ1394/5/27، كاروان زیارتی مشهد ویژه دانشجویان دخترساعت 8 صبح از دانشگاه علوم پزشكی به سمت مشهد مقدس حركت نمودند.

این سفر 6 روزه كه با برنامه ریزی منسجم همراه بود ، پس از اقامت در شهر مقدس مشهد و زیارت حرم مطهر هشتمین اختر تابناك امامت و ولایت حضرت امام رضا(ع)، راهی شهرستان قم شدند.

پس از زیارت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) و اقامه نماز در مسجد مقدس جمكران به سمت شهرستان فسا بازگشتند.

گفتنی است دانشجویان پسر نیز ، روز چهارشنبه مورخ 1394/5/7به مشهد مقدس اعزام گردیدند و پس از 3 روز اقامت در آنجا به فسا بازگشتند. لازم به ذكر است در این اردوی زیارتی دانشجویان 140 دانشجوی دختر و 45 دانشجوی پسر حضور داشتند.