نخستین جشنواره ملی بانوی كرامت با موضوع 1- حضرت امام رضا(ع) و حضرت معصومه(س)   2- همدلی و همزبانی   3- نقش زن در سبك زندگی ایرانی و اسلامی در قالب مقاله، دلنوشته، شعر و آثار هنری و مسابقه كتابخوانی با عنوان كتاب جایگاه زن در اندیشه امام خمینی(ره) برگزار می گردد.

تمهیدات لازم جهت شركت دانشجویان دختر در جشنواره ملی بانوی كرامت:

1-دریافت فایل كتاب و سوالات مسابقه كتابخوانی جشنواره ملی بانوی كرامت، از سایت دانشكده فنی دختران دكتر شریعتی

2-ارسال فایل پاسخنامه به صورت pdf ،و یا اسكن شده به آدرس الكترونیكی جشنواره پس از پاسخگویی به سوالات توسط شركت كنندگان

3-مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره مذكور: 24 مرداد1394

4- آدرس سایت: http://www.shariaty.ac.ir/DesktopModules/News/NewsView.aspx?TabID=1&Site=shariatyportal&Lang=fa-IR&ItemID=45733&mid=14473&wVersion=Staging

ضمنا سركار خانم نهاوندیان از دانشكده فنی و حرفه ای دختران دكتر شریعتی با شماره تماس 55503766-021 جهت دریافت اطلاعات بیشتر حضورتان معرفی می گردد.

پیوست ها:

سوالات کتاب جایگاه زن .doc حجم فایل:70.00 کیلوبایت