به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، جناب آقای مرتضی فاضلی با اشاره به جزئیات برگزاری جشنواره تابستانه آموزش مجازی دانشگاهیان، بیان داشتند: طی برگزاری این جشنواره که از ۱۰ مرداد ماه آغاز شده، درس‌های متنوع با موضوعات فرهنگی مهارتی و كاربردی جهت غنی تر كردن اوقات فراغت دانشجویان در فصل تابستان ارائه شده است.

وی درباره اهداف اصلی برگزاری این جشنواره گفت: تابستان همیشه فرصتی مناسب برای برنامه‌ریزی‌های آموزشی غیر رسمی است و با توجه به اینکه در این فصل دانشجویان از فضای رسمی درسی در دانشگاه‌ها فاصله می‌گیرند، می‌توان با برنامه‌ریزی صحیح و با استفاده از وسایل ارتباطی در فضای مجازی، فرصت‌های یادگیری و آموزش غیر رسمی را در اختیار دانشجویان و فرآگیران علاقه‌مند به موضوعات جدید و جذاب قرار داد.

مدیر آموزش‌های فرهنگی سیاسی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها در ادامه با اشاره به مخاطبین حاضر در این جشنواره گفت: مخاطبین كلی جشنواره، دانشجویان، اساتید، فعالین فرهنگی و سیاسی و كاركنان دانشگاه است. فاضلی با تشریح جزئیات جشنواره گفت: در بخش مسابقه جشنواره فراگیران باید حداقل ۶ درس از مجموع دروس گروه‌های «قرآن و معارف دینی»، «فرهنگ – سیاست» و «مهارت‌های عمومی» را طی کنند تا پس از جمع‌بندی امتیازاتشان در قرعه كشی نهایی حضور داشته باشند.

وی با اشاره بخش‌های جنبی جشنواره گفت: برگزاری سخنرانی‌های روزانه، برگزاری مسابقه پیامكی، خوانش کتاب و مقاله، حضور فعال در تالارهای گفتگو و گذراندن دروس امتیازی ویژه مخاطبین خاص، از مهمترین بخش‌ جنبی این جشنواره است.

مدیر آموزش‌های فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در ادامه با اشاره به جزئیات محتوای ارائه شده در این جشنواره، افزود: دسته‌بندی محتوایی درس‌های مجازی جشنواره در سه گروه انجام شده و شركت كنندگان لازم است از میان درس‌های هرگروه حداقل ۲ درس را به پایان رسانده و با دریافت گواهی‌نامه، شرایط شركت در قرعه كشی نهایی را كسب کنند.

وی در ادامه گفت: ما در گروه قرآن و معارف، چهار عنوان درسی گفتارهایی پیرامون ولایت فقیه در ۱۰ جلسه، تجوید و آواشناسی قرآن کریم در ۱۵جلسه، معاد شناسی در ۱۴ جلسه، احکام عمومی در ۳ جلسه و اخلاق اسلامی در ۱۵ جلسه را ارائه داده‌ایم. فاضلی با اشاره به جوایز و امتیازات این دوره جشنواره گفت: ۲۰كمک هزینه سفر به عتبات، ۴۰ كمک هزینه به مشهد مقدس، ۳۰ تبلت و تلفن همراه هوشمند،۲۰۰ كمک هزینه نقدی به همراه دریافت گواهینامه معتبر از مهمترین جوایز و امتیازات این دوره است، طبق برنامه‌ریزی‌ها جشنواره تا پایان شهریورماه سال جاری دایر است که جزئیات مراسم اختتامیه و اعلام اسامی برندگان متعاقبا اطلاع رسانی می‌شود.

به گزارش مهر، دانشجویان می‌توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی مرکز آموزش‌های مجازی دانشگاهیان به آدرس http://un.nahad.ir ضمن ثبت‌نام و تکمیل اطلاعات و دریافت نام کاربری و رمز عبور نسبت به مطالعه و گذراندن سرفصل‌های آموزشی مربوط به این طرح اقدام کنند.