به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی:

دوره آموزشی  « تفسیر آیات برگزیده قرآن کریم »به همت ستاد اقامه نماز کشور به صورت مجازی با همکاری مرکز آموزش مجازی مهدویت برگزار می شود. دوره آموزشی « تفسیر آیات برگزیده قرآن کریم » به همت ستاد اقامه نماز کشور به صورت مجازی با همکاری مرکز آموزش مجازی مهدویت برگزار می شود.

این دوره جزء دوره های فرهنگی و آموزشی مصوب برای ضمن خدمت کلیه کارکنان دولت و با هدف ارتقای سطح معلومات دینی و قرآنی  آنان اجرا می‌شود.

گفتنی است دوره« تفسیر آیات برگزیده قرآن کریم » از مجموعه دورهای عمومی- فرهنگی و اجتماعی -  ضمن خدمت نظام آموزش کارکنان دولت می باشد.

ویژگی های دوره آموزشی تفسیر آیات برگزیده قرآن كریم:

• آسان بودن سیستم آموزشی
  • عدم نیاز به حضور در کلاس ها
  • عدم محدودیت زمانی و مکانی برای شروع دوره
  • استفاده از امکانات جانبی مرکز مجازی مهدویت
  • پرسش و پاسخ انلاین با استاد و برگزای جلسات رفع اشکال
  •  صدور گواهی ضمن خدمت به مدت 28ساعت آموزشی از طرف ستاد اقامه نماز کشور.
  • استفاده از بهترین اساتید جهت تدریس دوره
  • آزاد بودن مطالعه و نبودن محدویت زمانی ( به صورتی که کارمند می تواند خودش برنامه آموزشی  را مدیریت نمایید)
  • بارگزاری فایل های تصویری و صوتی تدریس اساتید و امکان دانلود آنها با حجم پایین