به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت:

نتایج مسابقات تعدادی از رشته‌های بخش کتبی و پژوهشی بیستمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به شرح زیر اعلام گردیده است: در رشته احکام: دانشجویان الهه فدایی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، علی شوکتی نیا از دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، اسماء دهقانی از دانشگاه علوم پزشکی بم حائز رتبه های اول تا سوم شدند. در بخش کارمندان آمنه اکبری از دانشگاه علوم پزشکی سمنان، معصومه نظری از دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، سمانه امیدی از دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان حائز رتبه‌های برتر شدند. در بخش اساتید جعفر حسن زاده از دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مریم رمضانی از دانشگاه علوم پزشکی گناباد و فاطمه اولیا از دانشگاه علوم پزشکی یزد رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند.

در رشته احادیث و ادعیه: دانشجویان عاطفه شریفی از دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، معصومه حاجی زاده از دانشگاه علوم پزشکی بابل، مریم سامی از دانشگاه علوم پزشکی اراک حائز رتبه های اول تا سوم شدند. در بخش کارکنان عارفه رحیم خانلی از دانشگاه علوم پزشکی جهرم ، فاطمه شریفی از دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، فاطمه اسدی از دانشگاه علوم پزشکی کرمان حائز رتبه برتر شدند. در بخش اساتید مرضیه کارگر جهرمی از دانشگاه علوم پزشکی جهرم، محمد مهدی‌زاده از دانشگاه علوم پزشکی بابل و محمود رجبی از دانشگاه علوم پزشکی اراک حائز رتبه برتر شدند.

در رشته فلسفه و مبانی سلامت: آناهیتا معاونی از دانشگاه علوم پزشکی ایران در بخش اساتید حائز رتبه برتر شد و در بخش کارکنان علی نائیجیان از دانشگاه علوم پزشکی مازندران و ندیمه حسام پور از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان حائز رتبه های اول و دوم شدند. در بخش دانشجویان مرضیه محمدی از دانشگاه علوم پزشکی شیراز، خدیجه صادقی از دانشگاه علوم پزشکی قم و آزیتا جابری از دانشگاه علوم پزشکی شیراز رتبه های اول تا سوم را کسب کردند.

در بخش نقد کتاب: در بخش دانشجویی زهره سادات سید مقتدایی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و فریبا خانی پور از دانشگاه علوم پزشکی شیراز حائز رتبه های اول و دوم شدند. در بخش کارمندان احسان حیدری از دانشگاه علوم پزشکی اهواز حائز رتبه سوم شد. در بخش تلخیص کتاب: زهرا سرافراز از دانشگاه یزد،سمیه سیفی از دانشگاه علوم پزشکی ایلام و علیرضا اشرفی از دانشگاه علوم پزشکی کاشان حائز رتبه های برتر شدند.

در طرح های پژوهشی: محمد ذوالعدل از دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و محتشم غفاری از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شایسته تقدیر تشخیص داده شدند. در بخش تالیف کتاب: داوود فرج زاده از دانشگاه بقیه الله، علی زارعی از دانشکده آباده و عزیز شهرکی واحد از دانشگاه علوم پزشکی زابل حائز رتبه های اول تا سوم شدند.

در رشته مداحی: دانشجویان مصطفی صالحی زاده از شیراز، سید محمد هروی از بجنورد و رسول بازدار از دانشگاه اهواز برای کسب رتبه‌های برتر با هم رقابت خواهند نمود. همچنین در بخش کارکنان حمزه عسگری از دانشگاه شاهد، وحید حاج آبادی از دانشگاه اراک ، میرنادر جعفری از دانشگاه اردبیل، محمد یعقوبی از تربت حیدریه و سید مصطفی آقاجانی از دانشگاه بقیه الله با هم به رقابت خواهند پرداخت.

در رشته اذان: دانشجویان شهاب الدین اردکانی از بقیه الله، مهدی قاسمی از اردبیل، سید مصطفی حسینی از قزوین، محمد دهشت از هرمزگان و در بخش کارکنان مهرداد الماسی از ایلام، محمد زمانی از مازندران، محمد قلی پور ارومیه، مهدی مطهری تبار از دانشگاه کاشان و سید مجتبی میرجلیلی از دانشگاه مشهد با هم به رقابت خواهند پرداخت.

همچنین گروههای تواشیح دانشگاه‌های یزد، بقیه الله و الغدیر شیراز با هم در مرحله نهایی رقابت خواهند نمود.

ارجاع به سایت معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت