به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی:

مراسم تقدیر از دانشجویان نمونه کشوری سال ۹۳ با حضور دکتر اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی ، دکتر محمد فرهادی وزیر علوم و برخی از معاونان وزارتین و روسای دانشگاههای بزرگ کشور در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.

در این مراسم از ۶۰ نفر از دانشجویان نمونه کشوری سال ۹۳ تقدیر شد که ۴۰ نفر از دانشجویان نمونه تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و ۲۰ نفر از این دانشجویان نمونه از دانشگاههای تحت پوشش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بودند.

در این مراسم از آقای علیرضا مولازاده دانشجوی دانشگاه علوم پزشكی فسا بعنوان یکی از دانشجویان نمونه کشوری تقدیر شد.

گفتنی است در سالهای گذشته جناب آقای دکتر علیرضا عسکری، جناب آقای دکتر فریبرز غفارپسند، و جناب آقای دکتر وحید عوض زاده از دانشگاه علوم پزشکی فسا موفق به کسب این افتخار شده بودند.

معدل دانشجو، دارا بودن مقالات علمی، فعالیت در طرح‌های تحقیقاتی و نظریه‌پردازی، تألیف كتاب (حداقل 50 صفحه در قطع وزیری)، ترجمه یا گردآوری كتاب (حداقل 50 صفحه در قطع وزیری) و اختراع، ابداع و نوآوری توسط دانشجو، از موارد دارای امتیاز در حوزه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی برای انتخاب دانشجوی نمونه است. همچنین فعالیت‌های قرآنی (كسب مقام در مسابقات قرآن و نهج‌البلاغه، تالیف، ترجمه یا گردآوری با موضوعات قرآنی و عضویت در كانون‌های قرآنی، عترت و نماز)، فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی (عضویت در بسیج دانشجویی، تشكل‌های اسلامی دارای مجوز هیات نظارت دانشگاه، شورای صنفی، انجمن علمی و پژوهشی و كانون‌های هلال احمر و امداد و نجات)، تالیف، ترجمه یا گردآوری با موضوعات سیاسی اجتماعی، مشاركت و همكاری در نشریات دانشگاهی دارای مجوز از كمیته ناظر بر نشریات دانشگاه‌ها، كسب عناوین ورزشی و تالیف، ترجمه یا گردآوری با موضوعات ورزشی، تالیف، ترجمه یا گردآوری با موضوعات ادبی و هنری و شركت در نمایشگاه‌های ادبی و هنری از جملهموارد دارای امتیاز برای انتخاب دانشجوی نمونه است.