به گزارش پایگاه اطلاع‌ رسانی معاونت فرهنگی، دانشجویی و امور مجلس وزارت بهداشت، آیین افتتاحیه بیستمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی لحظاتی پیش در سالن مرکز بین‌المللی همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور بیش از 1100 نفر از نخبگان و مدیران قرآنی دانشگاهی و بهداشتی و درمانی کشور و با قرائت قرآن کریم توسط حامد شاکر نژاد قاری ممتاز بین‌المللی کشور آغاز به کار کرد.

بنابراین گزارش تعداد کل شرکت کنندگان در این جشنواره که با شعار «دانشگاه اسلامی، فرهنگ قرآنی، سلامت معنوی» برگزار می‌شود در مراحل دانشگاهی، منطقه‌ای و کشوری حدود 18 هزار نفر بوده است که 820 نفر از این تعداد به مرحله کشوری راه پیدا کرده‌اند.

از این تعداد حدود 650 نفر طی روزهای برگزاری جشنواره در دانشگاه علوم پزشکی ایران در بخش شفاهی به رقابت می‌پردازند و حدود 170 نفر نیز که برگزیدگان مسابقه کتبی جشنواره هستند، برای قدردانی و دریافت جوایز خود در دانشگاه علوم پزشکی ایران حاضر می‌شوند.

گفتنی است این جشنواره شامل بخش‌های مختلف حفظ و قرائت قرآن، ترتیل، مفاهیم و پژوهش‌های قرآنی و نیز بخش عترت شامل سیره معصومین(ع)، احکام و آشنایی با عترت است و در سه گروه دانشجویان، استادان و کارکنان وزارت بهداشت برگزار می‌شود.

لازم به ذكر است آقایان دكتر محمدرضا عطاءالهی، علی اكبر رشیدی، مجتبی خالقی، محمدصادق وزیری، محمد نجاتی و خانم ها نرگس نصیری، طاهره كارگر، سیده عاطفه موسوی، فاطمه فیروزی، زهرا كرمی زاده، زهره نوح پیشه، زهرا قاسمی و فاطمه زارع پور از دانشگاه علوم پزشكی فسا در بخش شفاهی بیستمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت با دیگر دانشگاه های علوم پزشكی به رقابت می پردازند.