به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه:

جشن دانش آموختگی دانشجویان رشته علوم آزمایشگاهی و پرستاری ورودی90 با حضور جمعی از مسئولان ، اساتید و خانواده های دانشجویان به همت اداره تعالی فرهنگی و همكاری مستمر تعدادی از دانشجویان علوم آزمایشگاهی و پرستاری در تالار بعثت دانشگاه برگزار گردید.

برنامه با تلاوت آیاتی از كلام ا... مجید آغاز شد.

پس از عرض خوشامدگویی و تبریك جشن دانش آموختگی و تشکر از حضور خانواده های دانشجویان از طرف مجری، جناب آقای دكتر مشكی باف از اساتید برجسته دانشجویان علوم آزمایشگاهی و عضو هیئت علمی دانشگاه با آرزوی موفقیت و سربلندی برای دانشجویان نكات مهمی را به دانش آموختگان متذكر شدند.

ایشان خاطر نشان كردند: آمادگی هر شخص در هر زمینه و كسب مهارت كافی در جهت ارتقای بینش و دانش عملی و تئوری از نكات اساسی هر انسانی است.

سپس جناب آقای استاد امیرخانی، مدیر گروه دانشجویان پرستاری و عضو هیئت علمی دانشگاه، نیز ضمن آرزوی موفقیت و سربلندی دانش آموختگان، نوآوری در هر عرصه و ادامه تحصیل را یادآور شدند.

اجرای مسابقه، پخش كلیپ، اهدای تندیس به دانش آموختگان و قرائت متن سوگندنامه از دیگر برنامه های این مراسم بود.

این برنامه با پذیرایی از دانش آموختگان و خانواده های محترمشان و صرف ناهار در سلف سرویس مركزی دانشگاه به پایان رسید.