دکتر سید حسن هاشمی وزیر بهداشت در مراسم اختتامیه بیستمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور كه روز دوشنبه مورخ نهم شهریور ماه 94 در سالن همایش های رازی برگزار گردید، به برکات قرآن و تاثیر اهتمام به آن در امور شخصی و کشوری اشاره کردند.

ایشان بیان كردند: شما برگزیدگان آن 18 هزار نفری هستید که از آغاز در این جشنواره حضور داشتند. انشاالله مجموعه وزارت بهداشت بیشتر با قرآن که چراغ هدایت و شفای همه دردها و گنجینه معارف اسلامی و اخلاقی است انس پیدا کند، ای کاش قرآن بیش از همیشه در زندگی ما حضور و بروز داشته باشد.

اگر قرآن بر زندگی ما حاکم باشد آرامشی بر ما حاکم خواهد شد. متاسفانه آنقدر که به بسیاری از ظواهر اهتمام داریم به اجرای معارف کریمه قرآن توجه ما کمتر است. خواندن قرآن خوب است اما عمل به آن هم در زندگی اجتماعی و هم در زندگی شخصی لازم و واجب است.

بسیاری از شهدا به خصوص شهدای دانش آموز، شاید کمتر فرصت داشتند که حتی یک بار قرآن را بخوانند، اما به آن عمل کردند و باعث فخر اسلام و قرآن شدند. انشاالله قرآن در مدیریت کشور ما و در تصمیمات مسئولان ساری و جاری باشد.

وزیر بهداشت همچنین اظهار کرد: باید بیش از گذشته به قرآن پناه ببریم و از این اقیانوس لایزال و بی‌کران حداکثر بهره را ببریم. خوش به حال شما که توفیق انس با قرآن را دارید و درود به پدر و مادرتان که شما را با قرآن آشنا کرده‌اند. قدر خود را بدانید انشااله این مسیر را گم نکنید و خداوند حافظ و نگهدار شما باشد.

وی در پایان با اظهار تشکر از معاونت فرهنگی، دانشجویی و امور مجلس وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی ایران، دست اندرکاران و شرکت‌کنندگان جشنواره خاطر نشان کرد: حضور شما به مجد و عظمت اسلام، رعایت اخلاق بیشتر در جامعه و تبلیغ اصول و معارف الهی و قرآنی کمک می‌کند. انشااله همه ما در پناه قرآن باشیم و خودمان و پدر و مادر و بستگان ما با قرآن محشور باشند. امیدواریم فاصله بین ما و قرآن نیفتد، جامعه پزشکی ما اخلاقی و قرآنی باشد و اگر لغزشی هست خداوند دستگیر ما باشد. ما را از دعای خیر خود محروم نکنید.

لازم به ذكر است در این دوره از مسابقات قرآن و عترت وزارت بهداشت، سركار خانم نرگس نصیری در رشته ترتیل اساتید مقام سوم و سركار خانم فاطمه زارع پور در رشته حفظ20جزء بخش دانشجویی مقام دوم را كسب نمودند.

این افتخار را به كلیه عزیزان دانشگاه علوم پزشكی فسا تبریك گفته و آرزوی توفیق و سربلندی از ایزد منان برای شركت كنندگان بیستمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت مسئلت داریم.