دکتر نقدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا در گفتگویی با خبرنگار روابط عمومی معاونت فرهنگی، دانشجویی و امور مجلس وزارت بهداشت به اظهار نظر درباره بیستمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی و اجلاس معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌ها پرداخت.

دكتر مجید نقدی در ابتدا گفت: برگزاری چنین جشنواره‌هایی برکات بسیار زیادی دارد و هدف اصلی رشد و ارتقاء فکری و بینشی اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی است. با توجه به اینکه سطح جشنواره هر سال ارتقاء پیدا می‌کند لازم است رایزنی‌ها و مشورت‌هایی در سطح دانشگاه‌ها صورت بگیرد که هم دانشگاه‌هایی که قبلا میزبان بوده‌اند و هم آنها که پتانسیل میزبانی دارند و هم آن دانشگاه‌هایی که کوچک هستند اما می‌توانند ایده‌های ارائه دهند، در برگزاری جشنواره مشارکت کنند. بهتر است که اجرای این نوع برنامه‌ها به دستان پربرکت دانشجویان سپرده شود.

وی در ادامه اظهار کرد: موضوعی که باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد این است که بحث قرآن پژوهی از سوی معاونت پژوهشی دانشگاه‌ها چندان که باید جدی گرفته نمی‌شود. متاسفانه برای گرفتن امتیاز بازآموزی در کنگره‌های ملی قرآن باید التماس کنیم و یا مسائل غیرآکادمیک را دستاویز قرار دهیم. وقتی با دردسرها و پیگیری‌های بسیار زیاد پزشکان پرمشغله را دور هم جمع می‌کنیم، با در نظر گرفتن امتیاز بازآموزی می‌توانیم جاذبه و انگیزه بیشتری ایجاد کنیم.

جهت مطالعه متن كامل گفتگو اینجا كلیك نمایید.